Feedback
9,2

Heipaint

1 / 2
2 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.heipaint.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Heipaint
Top aanbieding! Even voorstellen, Wij zijn een Nederlands Schilder en Spuitbedrijf Heipaint. Wij zijn 15 Jaar bezig op het gebied van spuitwerk en Spachtelputz. Wij staan voor kwaliteit en eerlijke service! Wij hebben momenteel een leuke aanbieding gemaakt voor Spachtelputz:

Spuitwerk en Spachtelputz voor 10 Euro per M2. Deze aanbieding is inclusief muren voorbehandelen, afplakken, materiaalkosten, arbeid, kleur, exclusief btw. Onze Spachtelputz is van topkwaliteit en licht ademend. Dus mocht er nog vocht in de muren zitten kan dit weg! Daardoor is deze Spachtelputz zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen, en eventueel ook bestaande woningen.

De voordelen van Spachtelputz op een rij:
* Strak en naadloos
* Geen scheurvorming (door goede voorbewerking)
* Schrobvast (dus goed te reinigen)
* Door en door op kleur (alle kleuren mogelijk)
* Verschillende structuren (extra fijne en fijne korrel)
* Huurwoning? Geen probleem (vraag het de woningstichting)

Kortom een sierpleister van topkwaliteit, die zeker gezien mag worden. Heeft u interesse in deze aanbieding neem dan contact met ons op. Dan komen wij bij u langs om een gratis en geheel vrijblijvende offerte te maken!

mobiel: 06 - 54 24 49 20
prive: 010 - 592 73 89
prive: 010 - 592 64 64
e-mail:heinr@kabelfoon.nl
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over Heipaint. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren16 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 16 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: aanbieding, kwaliteit, offerte, prijs, service
“Keurig”
Door Marian Koot op zondag 19 feb 2017 '17
Woonkamer/keuken, hal, trapopgang en overloop. Keurig werk afgeleverd. Alles netjes afgeplakt, slechte plekken bijgewerkt voor dat ze ging spuiten. Alles netjes opgeruimd. Complimenten hoor. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“2 maal goed geholpen”
Door Fam. Baden op vrijdag 16 okt 2015 '15
Al voor 2 woningen van ons de hulp ingeroepen van Rene en Ruud.
in 2007 onze eengezinswoning en 2013 ons nieuwbouw appartement. Dus zeer tevreden met dit bedrijf. Werken keurig en snel voor een redelijke prijs. Nu een afspraak staan voor de woning van onze zoon.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanrader”
Door Ruud op dinsdag 28 jul 2015 '15
Lange wand van de kamer/keuken en gehele muur van de hal, langs de trap en trapgat gespachtelputzt. Na een telefoontje kwamen ze snel even langs en snel een afspraak gemaakt. Alles zeer netjes en goed geregeld. Inmiddels al even geleden maar alles ziet er nog perfect uit dus geen verrassingen achteraf. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakwerk!”
Door Peter op dinsdag 13 jan 2015 '15
We hebben ons gehele nieuwbouwhuis laten spachtelputzen door Heipant (Ruud en Rene), naar volle tevredenheid! Ruud en Rene komen eerst thuis bij je langs om alles uit te leggen en een offerte op maat te verzorgen en vervolgens wordt de afspraak gepland. Het spuitwerk was in 3 dagen gedaan en ziet er supernetjes/strak uit. Ook is er heel netjes gewerkt, zonder beschadingen etc. Er was 1 heel klein stukje van een gekleurde muur minder mooi dekkend geworden maar na 1 telefoontje kwamen de mannen terug om dit prima op te lossen. Kortom, echte vakmensen die ik zonder mee aanbeveel als je je huis wilt laten spuiten. De prijs is ook aantrekkelijk!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“vakwerk”
Door Nico & Yvonne Dekker op dinsdag 18 nov 2014 '14
contact gezocht, snel bezoek aan huis en meteen offerte, week later 13 oktober woonkamer gespoten met spachtelputz. Vakwerk heren, zeer strak, snel, accuraat en na afloop netjes opgeruimd. We hebben nog meer ruimten die gedaan moeten worden dus we zien elkaar zekers opnieuw.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Stipt en vakkundig”
Door A.P. Roks-Broere op donderdag 6 nov 2014 '14
In drie kamers de muren laten voorzien van spachtelputz. Tevens het buitenschilderwerk laten doen. Alles werd piekfijn uitgevoerd. Er werd erg efficiënt en vakkundig gewerkt. We zijn dan ook erg tevreden, en bevelen de firma Heipaint dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“prima werker”
Door R. van Beek op dinsdag 8 apr 2014 '14
Ruud en Rene, 1 x koffie 1 x thee. Sympathieke mannen en harde werkers. Tevoren komen ze op afspraak thuis om een offerte te maken en eventueel een datum af te spreken. Eenmaal aan het werk wordt alles, maar dan ook echt alles wat niet gespoten wordt, netjes afgeplakt. Ons (nieuwbouw)appartement werd, geheel volgens afspraak, in twee dagen helemaal gespachtelputzt. Geweldig, we zijn er dan ook heel blij mee.
FOTO VAN R. VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“In Spakenburg puik werk geleverd”
Door Marcel Jansen op dinsdag 11 feb 2014 '14
Na telefonisch contact een afspraak gemaakt te hebben waren de mannen op de aangegeven tijd bij mij in Spakenburg. Niet naast de deur maar door de goeie recensies waren ze bereid mijn huis op te knappen. En eerlijk is eerlijk het is een plaatje geworden. Alles eerst keurig netjes afgeplakt en ook voor mij nog even een muurtje gewit voor een betere ondergrond. Binnen een paar uur stonden de mannen weer buiten en alles keurig netjes achtergelaten. Zeer zeer tevreden ben ik over deze mannen dus als u dit leest kan ik u garanderen dat er kwalitatief en voor een zeer goede prijs puik werk wordt geleverd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zoek je kwaliteit, kies dan voor Heipaint”
Door Marlon Chang op woensdag 15 jan 2014 '14
In december 2013 hebben wij de muren van onze nieuwbouw woning door de firma Heipaint (gevonden via Qasa) laten spuiten met spachtelputz. Het resultaat is echt verbluffend. De mannen werken hard en weten door hun ervaring exact wat ze doen. De heren zijn vriendelijk, sociaal en stralen vakmanschap uit. Heren bedankt en ik gun jullie meerdere klussen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Muren”
Door Klaas Matroos op vrijdag 11 okt 2013 '13
De twee stucadoors uit Maasluis hebben bij ons in 2 dagen tijd, in ons nieuwbouw appartement, prima werk verricht voor een aantrekkelijke prijs. Je bent een dief van je eigen portemonnaie als je deze heren niet benaderd om je woning te verfraaien, vriendelijke en correcte stucadoors. Mannen nogmaals bedankt en veel succes met jullie bedrijf. Vriendelijke groet, Bep en Klaas Matroos, Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevredenheidsbetuiging”
Door Johan - Frederik op zaterdag 3 nov 2012 '12
Door Ruud en René van "HEIPAINT" heb ik de wanden van mijn appartement met spachtelputz laten bewerken.Zij werkten zorgvuldig en netjes.Mijn wanden zien er dan ook strak en goed afgewerkt uit en geheel naar mijn wensen.Puik werk is er door deze Ruud en René geleverd en ben daar heel tevreden over.
Een zekere aanrader voor degene die ook zijn wanden door hen wil laten behandelen tegen een aantrekkelijke scherpe prijsstelling.Een prima bedrijf met een klantvriendeljke en goede service!
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Aanrader”
Door Loeve op maandag 27 aug 2012 '12
Afspraak gemaakt met Heipaint sluitwerk & Spachteldputz voor mijn wanden voor het nieuwe huis. Goed gesprek gehad, voorbeelden meegenomen en een scherpe offerte gekregen. Aanrader ons de 2 jongens te bellen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klasse”
Door Hans (36) op vrijdag 22 jun 2012 '12
Vandaag de firma Heipaint (schilder-en spuitwerk) uitgezwaaid. Klasse mannen, mooi en strak, ook de 2 kleuren! Echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heipaint”
Door Qasa.nl op maandag 12 dec 2011 '11
We zijn op 23 november 2011 op bezoek geweest bij Rene en Ruud van Heipaint in Maassluis. Rene en Ruud hebben elkaar leren kennen bij hun voormalige baas en besloten 15 jaar geleden samen een eigen bedrijf te starten. Deze twee vakmannen zijn begonnen met schilderen en onderhoudswerk, maar inmiddels hebben ze ervoor gekozen om zich helemaal te specialiseren in spachtelputz en schilderwerk.



We leren het verschil tussen spack en spachtelputz. Bij spack liggen de verfspetters ver uit elkaar en is het materiaal vrij zacht. Spack beschadigt snel als je ertegenaan stoot en daarom zie je het vooral op plafonds. Spachtelputz heeft een hogere dichtheid, de korrels zitten dicht bij elkaar, en het is erg hard en stootvast. Spachtelputz wordt vooral gebruikt voor op de wand en kan in (bijna) elke kleur geleverd worden. Spachtelputz is populair en levert goede kwaliteit. De mannen raden af om de muren met spack te bewerken omdat dit snel schade geeft.



Ruud en Rene zijn twee op elkaar ingespeelde vakmensen die de klussen altijd samen doen en dat is een bewuste keuze. Meestal bezoeken ze de klant 's avonds thuis en nemen dan de kleurstalen mee. Er is geen personeel in dienst en er is ook geen kantoor of showroom. Dit houdt de kosten voor de klant laag en het bedrijf flexibel. Heipaint bestaat al 15 jaar.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Geweldig werk !”
Door Bas op dinsdag 15 nov 2011 '11
Wij hebben goede ervaringen met het bedrijf Heipaint. Binnen 2 dagen hadden zij ons hele huis (3 verdiepingen, circa 250 m2) Gespachtelputzt, en het ziet er echt perfect uit. Daarnaast zijn ze ook relatief voordelig, Ze rekenen 10 euro voor Spachtelputz. En dat is na veel zoekwerk zeker niet duur !! En je hebt de zekerheid van een officieel bedrijf i.p.v. het bekende ‘mannetje’. Succes ermee! En ga zo door mannen !!
B.Van Diepen, NR 8a
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Dit bedrijf is aan te raden”
Door Edward op zondag 13 nov 2011 '11
Dit Bedrijf Heipaint levert zeer goede kwaliteit. Ook zijn ze zeer netjes. Werken naukeurig en snel. En hadden een prima aanbieding van 10e M2. Voor Spuitwerk Spachtelputz zeker niet duur !. Kortom wij zouden Heipaint zo weer nemen. Niets op aan te merken !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heipant”
Door Mark & Marcella op vrijdag 27 mei 2011 '11
Vandaag (27-05-2011) is Heipaint bij ons wezen spachtelputz spuiten. We hebben een nieuwbouwhuis. Afgelopen woensdag zijn ze langs geweest voor de offerte en ze hadden idd een hele scherpe prijs! En ze hadden vandaag al een gaatje. Ze hebben Super netjes gewerkt en alles netjes opgeruimd. We zijn heel erg tevreden!!!
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
Adresgegevens Heipaint
Website: www.heipaint.nl
aVlaardingen (Ruud & Rene), mob 06 - 54 24 49 20
Website