Feedback
7,7

Vloerloods

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 038-3033392 | Gildestraat 2, 8263 AH Kampen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Vloerloods
Service en kwaliteit staan bij ons bovenaan. We staan waar mogelijk altijd voor u klaar. Voor een afspraak bij u thuis of bij ons in de loods.
Alternatieven voor Vloerloods
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 269 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 391 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 85 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 418 ervaringen
• LAB21
   
(Zwolle Overijssel) score 7,8 uit 418 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,5 uit 95 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 149 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Vloerloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Top”
Door Alberts op woensdag 30 sep 2020 20
Vanaf het uitzoeken in de Showroom tot het leggen door FloorJob een zeer goede ervaring. Goed advies, flexibel, en vooral goede communicatie. Na het bestellen van zowel de trap als het overige pvc-laminaat wilde we toch nog wat wijzigingen... geen probleem bij Vloerloods, regelen ze gewoon. Top
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door Anton op woensdag 14 aug 2019 19
Eerst wil ik een compliment geven aan de leggers van de vloer. Dit is zeer vakkundig en serieus gedaan. Het ziet er super strak uit. Er was een foutje gemaakt met de droogloopmat maar dat was supersnel en goed opgelost. Heren bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloos bedrijf”
Door Ilja op zondag 25 okt 2020 20
Vloerloods reageert alleen snel! tot je besteld en geheel betaald hebt.
Zelf online een pvc vloer gekocht, plattegrond ingeleverd van 56 meter oppervlak 62,5 gekocht aan pvc. Ondanks blijken ze toch 4 meter te kort te komen.
Dus vloer niet af op Donderdag, donderdag gelijk mailen, vrijdag mailen, Vaak bellen enz. Zaterdag mailen en vaak bellen. Eindelijk kontact moest maandag maar terug bellen. Tot al die tijd blijf ik maar in onzekerheid en nooit een reactie terug. Terwijl ik denk bestel vrijdag een extra pak pvc van 5 Meter. En geef duidelijkheid wanneer het afgemaakt word.
Maandag telefonisch contact gehad. Extra pvc niet op voorraad moest besteld worden en eerst betaald worden door mij. Daar kan ik nog wel tegen. Kreeg wel na betaling per mail een bevestiging dat ze het vrijdag
kwamen afmaken, vrijdag hele dag aanwezig geweest en wachtend op de legger 5 X gebeld waar ze blijven Tot 16.30 uur bleven ze maar zeggen dan de legger Mustafa wel zal komen. Mooi niet dus.
Eind van de dag wij weer bellen. Zij bellen zelf niet of mailen nooit terug!!
We komen Zaterdag 8.30 uur werd er gezegd. Zelf weer om 8.30 uur aanwezig. Kwamen eindelijk om 10 uur. Dus na 9 dagen! na veel onzekerheid het eens afmaken. Heel veel ergernis door geen enkele communicatie van hun uit.
Wat een waardeloos bedrijf. Zou hier niet meer kopen maar gewoon voor iets meer om de hoek.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer niet geleverd”
Door Suzanne op woensdag 4 aug 2021 21
Weken geleden een mooie vloer uitgezocht uit de outlet. Nog 700 m²(!) op voorraad. Alle kleuren in ons huis aangepast op deze vloer; de bank, trap, muurkleuren, tapijt etc. 3 dagen voor levering worden we gebeld, de vloer is niet meer leverbaar door een 'rekenfout in het systeem'. We mogen een ander vloer uitzoeken maar uiteraard wel de volle prijs daarvoor betalen. In welke wereld is dat een passende oplossing?? Vloerloods heeft onze vloer gewoon aan iemand anders verkocht! Wij hebben de vloer uitgezocht, gereserveerd en een aanbetaling gedaan maar zij hebben de vloer niet opzij gelegd maar gewoon verkocht, dit is ook toegegeven door de verkoper. Ze hebben zogenaamd niet genoeg ruimte om een vloer voor je opzij te leggen. En dit terwijl wij nadrukkelijk gevraagd hebben of er genoeg voorraad was en wij de vloer bij hun konden laten bewaren. Te belachelijk voor woorden! Van een andere vloer kon bijna geen cent af en we moesten er nagenoeg de volle prijs voor gaan betalen terwijl zij deze grote fout hadden gemaakt. Want als ze iedereen korting gingen geven waarbij ze de vloer niet konden leveren waren ze binnenkort failliet. Met andere woorden; deze fout is voor hun de normale gang van zaken en maken ze nog veel vaker, wees gewaarschuwd! Voor ons nooit meer Vloerloods. Ze hebben ons gewoon een dikke vinger gegeven en wij zitten nu in een af huis zonder vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Hebben het verdiend”
Door Gerdi D. op dinsdag 6 okt 2020 20
Een probleem met mijn pvc vloer werd door Vloerloods prima opgelost. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige vloer”
Door L.geerts op zondag 12 sep 2021 21
Een prachtige vloer gekocht bij vloerloods in kampen. Wij zijn er zeer tevreden over. Alles volgens afspraak na overleg kon ik de vloer een dag zelfs eerder krijgen. De aflevering ging vlot en netjes. Een Dikke Pluim.
Geerts Emmeloord
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door A. Vermeer op zondag 31 mei 2020 20
PVC Click vloer gekocht. Scherpe prijs, accuraat contact via chat. Snel en vakkundig bezorgd. Bedrijf heeft professionele uitstraling. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Petra op donderdag 16 apr 2020 20
Er is veel keuze, hele mooie vloeren. We mochten meerdere stroken pvc meenemen om thuis te kijken wat het best paste. Goed advies. Ze weten waar ze over praten en geven tips waar je wat aan hebt. Als je iets vraagt waar ze het antwoord niet op hebben zijn ze daar eerlijk in. Er wordt je niets aangesmeerd. Prijs is ook okee. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat tegelvloer”
Door Jan Dokter op zondag 27 dec 2020 20
We hebben een laminaat tegelvloer gekocht bij de vloerloods en kwamen tijdens het leggen er een achter dat we te zuinig waren geweest "2 tegels tekort" bellen met vloerloods dan maar een pak extra kopen jammer maar helaas. Telefonisch contact gezocht met vloerloods en het probleem uitgelegd en gevraagd of de laminaat nog op voorraad was en of ik een pakket kon komen halen. De dame vroeg mee even te wachten om te controleren of ze de laminaat nog op voorraad hadden. Na enige minuten kwam ze weer terug en zei dat ik twee tegels gratis kon komen ophalen ze hadden er nog een paar liggen. Super service.
FOTO VAN JAN DOKTER
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Vloerloods
aKampen , Gildestraat 2, 8263 AH Kampen, tel 038 - 303 33 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.