Feedback
Alle Haardenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rhenen (Utrecht)
21 ervaringen
Apeldoorn (Gelderland)
17 ervaringen
5,4

Haardjesland Benelux

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0492-468630 | Beekerheide 37, 5741 HB Beek en Donk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haardjesland Benelux
Ruim 150 verschillende sfeerhaarden staan brandend opgesteld in de gezelligste showroom van Nederland. Haardjesland is gespecialiseerd in sfeerhaarden zonder rookkanaal zoals bio ethanol en elektrische haarden
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Haardjesland Benelux. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet meer doen”
Door Broekhoven op donderdag 22 okt 2015 '15
Net bedrijf, bij de aankoop van het product welwillend, maar zodra er problemen ontstaan geven ze niet thuis. Meerdere malen contact gezocht, brief aangetekend verstuurd maar helaas uiteindelijk de rechtsbijstand moeten inschakelen voor een defect en het leveren van een ondeugdelijk product. Nooit meer!!
REACTIE VAN PETER DE GEUL
Ik heb dit uitgezocht, en alles is perfect opgelost. maar u had gecommuniceerd naar het oude adres. we zijn verhuisd. gr.
Reactie of foto toevoegen
9,3
Kachelspecialist van Walsem
Rhenen (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
7,4
Haardenexpert
Apeldoorn (Gelderland)
“Redelijk” score uit 17 ervaringen
“Product niet goed gemonteerd”
Door E.Voskuil op donderdag 25 jan 2018 '18
Wat een slechte service geeft dit bedrijf!! Ik heb een dure opti myst gekocht en het kopen en leveren ging heel vlot (!) maar na een paar weken begon de bovenkant van de haard te kantelen. Eindelijk werd de telefoon opgenomen. Ze probeerden op alle mogelijke manieren om het mij zelf op te laten lossen, wat ik weigerde. Uiteindelijk afspraak gemaakt. Er kwamen 2 amateuristische mannen die het na lang klungelen oplosten. Een paar maanden later hetzelfde probleem. Ik had geen vertrouwen meer in hun oplossingen en heb er een timmerbedrijf bij gehaald. Zij konden het voor me oplossen en er ook garantie op geven. Haardjesland gemaild en na HEEL LANG aandringen kreeg ik uiteindelijk antwoord dat ik het zelf moest betalen. Er werd geen enkele opening geboden om samen tot een oplossing te komen. Rekening met foto's gestuurd en de mededeling dat hun mensen totaal verkeerde schroeven hadden gebruikt waardoor het MDF was gaan splijten. Haardjesland heeft nooit meer gereageerd. Ik raad iedereen aan om wat verder te kijken en niet met deze klunzen in zee te gaan!! Ik ben diep teleurgesteld in dit bedrijf!!
Reactie of foto toevoegen
9,3
Kachelspecialist van Walsem
Rhenen (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
7,4
Haardenexpert
Apeldoorn (Gelderland)
“Redelijk” score uit 17 ervaringen
“Super tevreden”
Door Frans op woensdag 17 jan 2018 '18
Wat een showroom zoveel keus allemaal sierhaarden prachtig. door het goed advies van de verkoper van haardjesland heb ik een opti-myst haard gekocht Je ziet bijna geen verschil met een hout gestookte haard daarvoor doe je het toch.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2018: Ja de kachel hebben we binnen het vuur is bijna echt. We zijn er super over tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer”
Door Marion op maandag 13 feb 2017 '17
Nooit meer doen. Faber Nissum Landscape gekocht. Helaas bleek thuis dat deze nooit ging passen. Contact opgenomen met Haardjesland. Antwoord jammer u kunt een tegoedbon krijgen! Haard was niet uitgepakt zelfs. Via website zijn ze verplicht om het geld terug te geven via showroom niet. Let op dus.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Arie op dinsdag 10 jul 2018 '18
Al enige tijd hadden we het plan om een sfeerhaard te kopen. Op zaterdag 7 juli zijn we bij Haardjesland langs geweest om eens te kijken naar verschillende soorten sfeerhaarden. Daar aangekomen troffen we een prachtige showroom aan met zeer veel verschillende soorten haarden. We werden fijn geholpen en kwamen vrij vlot tot de aankoop van de, voor ons, perfecte schouw van natuursteen met Opti-Myst haard voor een schappelijke prijs. Dinsdag 10 juli hebben we onze nieuwe elektrische sfeerhaard ontvangen en neergezet. Snelle en zorgvuldige levering en een prachtig product. Wij zijn dan ook erg tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Haardjesland Benelux
aBeek en Donk , Beekerheide 37, 5741 HB Beek en Donk, tel 0492 - 46 86 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor haarden kachels in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.